Exposanten en sponsoring

Het Oncologie in Perspectief Symposium vindt plaats op donderdag 9 juni 2022 in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Op dit symposium kunnen deelnemers van gedachten wisselen over de medische uitdagingen, vernieuwingen, en leren tijdens een dagvullend programma met meer dan 28 kennissessies specifiek over oncologie.

Bedrijven die aanwezig willen zijn om de doelgroep te ontmoeten, hebben keuze uit drie exposanten pakketten (boeken vóór 15 maart levert voordeel).

Pakket Brons   € 550 / € 625
Pakket Zilver  € 1250 / € 1375
Pakket Goud   € 1750 / € 1925


Bezoekersprofiel

Om een idee te geven van de bezoekers en de belangstelling voor dit symposium: dit varieert van oncologieverpleegkundigen, geestelijk verzorgers, maatschappelijk werkers, hoofden, fysiotherapeuten, onderwijskundigen, MBB'ers, mondhygiënisten, huidtherapeuten, datamanagers en diëtisten.

Er zijn in het programma drie pauzes gepland, waarin de deelnemers gelegenheid hebben om de exposanten te bezoeken.

Exposanten Flyer

De ruimte in de foyer van De Meervaart is beschikbaar voor exposanten. Exposanten zijn verdeeld over beide verdiepingen. Je kunt op effectieve wijze je boodschap en/of product onder de aandacht brengen van de doelgroep. Meer informatie en alle prijzen vind je in de exposanten flyer.

Er zijn drie exposanten pakketten, maar we denken ook graag mee in maatwerk oplossingen.

Sponsor mogelijkheden

Naast de exposanten pakketten kunnen we ook extra waarde voor je merk creëren.

Neem bij interesse contact met ons op via oncologieinperspectief@nki.nl of bel met de symposiumdesk: 020 512 1543. Dan kunnen we in overleg jullie doelstellingen doornemen en een sponsorpakket samenstellen waarmee de door jullie gestelde zakelijke doelen worden bereiken.

Neem bij interesse en vragen contact op met de Symposiumdesk, Christie de Vrij (interim) via oncologieinperspectief@nki.nl.

Exposanten

 

   

Wat vonden exposanten van Oncologie in Perspectief

Onc In Perspectief 2019 Dag 008
“We hebben een grote opkomst van zowel oncologie verpleegkundigen, diëtisten en fysiotherapeuten gehad. We kregen voldoende gelegenheid om onze nieuwe producten te introduceren”.
Exposant Oncologie in Perspectief