Exposanten en sponsoring

Het Oncologie in Perspectief Symposium vindt plaats op donderdag 15 juni 2023 in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Op dit symposium kunnen deelnemers van gedachten wisselen over de medische uitdagingen, vernieuwingen, en leren tijdens een dagvullend programma met maar liefst 28 kennissessies specifiek over oncologie.

Bedrijven die aanwezig willen zijn om de doelgroep te ontmoeten, hebben keuze uit drie exposantenpakketten:

Pakket Brons  
Pakket Zilver  
Pakket Goud   

Bekijk hier de exposanten brochure

Bezoekersprofiel

Om een idee te geven van de bezoekers en de belangstelling voor dit symposium: dit varieert van oncologieverpleegkundigen, geestelijk verzorgers, maatschappelijk werkers, hoofden, fysiotherapeuten, onderwijskundigen, MBB'ers, mondhygiënisten, huidtherapeuten, datamanagers en diëtisten.

Er zijn in het programma drie pauzes gepland, waarin de deelnemers gelegenheid hebben om de exposanten te bezoeken.

Exposanten brochure

De ruimte in de foyer van De Meervaart is beschikbaar voor exposanten. Exposanten zijn verdeeld over beide verdiepingen. Je kunt op effectieve wijze je boodschap en/of product onder de aandacht brengen van de doelgroep. 

Er zijn drie exposantenpakketten, maar we denken ook graag mee in maatwerk oplossingen.

Bekijk hier de exposanten brochure

Sponsor mogelijkheden

Naast de exposantenpakketten kunnen we ook extra waarde voor je merk creëren.

Neem bij interesse contact met ons op via oncologieinperspectief@nki.nl of bel met de symposiumdesk: 020 512 1543. Dan kunnen we in overleg jullie doelstellingen doornemen en een sponsorpakket samenstellen waarmee de door jullie gestelde zakelijke doelen worden bereiken.

Neem bij interesse en vragen contact op met de Symposiumdesk, Renske Muns-de Jong via oncologieinperspectief@nki.nl.

Exposanten 2022

Goud

GLNP Life Sciences
GLNP is een snel groeiend Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van wetenschappelijk goed onderbouwde klinische voeding en medische diagnostiek.

PROSource® is voeding voor medisch gebruik. Deze smakelijke producten bevatten heel veel eiwit in een klein volume en worden ingezet bij patiënten met een risico op eiwitondervoeding. Deze producten zijn er zowel met (Plus) als zonder koolhydraten (Nocarb) en er is een speciale variant gericht op patiënten met slikproblemen (IDSI 4) de PROSource®Gelatein.

Hiernaast is de Banatrol®Plus een unieke combinatie van bananenvlokken en B-GOS een oplosbare voedingsvezelmodule die goed kan worden ingezet bij sondevoeding geïnduceerde diarree of diarree na chemo-of radiotherapie en de 2-Prepare®bij slecht genezende (brand)wonden.

Met de BIVA-apparatuur van Akern kunt u nauwkeurig en reproduceerbaar de voeding en hydratietoestand van uw patiënten in kaart brengen.

GLNP Life Sciences helpt u graag bij het verbeteren van de voedingstoestand van uw ondervoede patiënten

Zilver
Brons

Wat vonden exposanten van Oncologie in Perspectief

Onc In Perspectief 2019 Dag 008
“We hebben een grote opkomst van zowel oncologie verpleegkundigen, diëtisten en fysiotherapeuten gehad. We kregen voldoende gelegenheid om onze nieuwe producten te introduceren”.
Exposant Oncologie in Perspectief